SOBA
蕎麦 / そば
蕎麦 / そば


Ingredients (per 2 persones)
FIDEUS
150 gr. de soba (fideus de fajol)
* ceba verda / algues nori / etc.
CALDO
8 gr. de dashi (triturat o granulat de peix)
80 ml. de salsa de soja
2 culleradetes de sucre
Procediment
CALDO
1. Posem dos o tres dits d’aigua freda en un pot fons i hi afegim el paquet de dashi.
2. Ho removem una mica i ho posem a escalfar.
3. Quan arrenqui el bull, hi afegim el sucre i la salsa de soja.
FIDEUS
1. En un pot apart, posem a bullir els fideus amb aigua sola (uns 4-5 minuts).
* Comprobeu sempre el temps de cocció al paquet.
2. Els escorrem, esbandim i els deixem refredar.
Presentació
1. Posem el caldo i els fideus separats i en bols individuals.
2. Agafem uns quants fideus, els passem pel bol del caldo (que quedin ben empapats) i ens els mengem.
* Els fideus de soba són boníssims tant amb el caldo calent com fred.
** Si te’ls menges sols, s’hi pot posar ceba verda (crua), algues o alguna altra cosa per donar-li més gust. No cal si ho acompanyes amb alguna altra cosa, com ara tempura.
Us adjunto el vídeo de quan ho vam cuinar per última vegada. Aquell dia vam cuinar els fideus i el caldo tot junt… no problem!
1 comentari:
Xorx purket, talla-te les ungles!!!
Fins aviat marranet,
Publica un comentari a l'entrada