2008-09-02

Arròs amb curri

ARRÒS AMB CURRI

カレーライス


Ingredients (4 persones)

3 copes d’arròs

150-200 gr. de curri

500 gr. de pollastre

1 patata grossa

½ ceba

3 dents d’all

1 pastanaga

Una mica de col


Passos

ARRÒS

1. Netejar l’arròs amb molta aigua unes tres vegades.

2. Posar-ho al bullidor o una cassola i cobrir l’arròs un dit per sobre amb aigua.



CURRI

1. Rentem, pelem i tallem les verdures.

2. Posem una mica d’oli en un pot (el just per evitar que les verdures s’aferrin) i hi tirem les verdures.

3. Després de passar una estona les verdures (uns 3 ó 4 minuts a foc mig), hi tirem aigua (1 l. aproximadament).

4. Al cap d’uns 4 ó 5 minuts més, hi tirem el pollastre

* El pollastre també es pot posar de bon principi amb les verdures. Hi donarà més gust però la carn quedarà més seca*

5. Bullir durants uns 15 minuts. De tant en tant (unes tres vegades), intentarem treure l’oli i la cosa blanca que deixa anar el pollastre.

6. Baixem el foc al mínim i hi tirem les peces de curri. Amb aigua calenta i una cullera, les desfem en un cullerot.

7. Ho deixem un parell o tres de minuts més a foc ben lent i ja estarà a punt.

8. En un bol o plats fons, hi posem l’arròs en un costat i el curri a l’altre.