ARRÒS AMB CURRI
Ingredients (4 persones)
3 copes d’arròs
150-200 gr. de curri
500 gr. de pollastre
1 patata grossa
½ ceba
3 dents d’all
1 pastanaga
Una mica de col
Passos
ARRÒS
1. Netejar l’arròs amb molta aigua unes tres vegades.
2. Posar-ho al bullidor o una cassola i cobrir l’arròs un dit per sobre amb aigua.
CURRI
1. Rentem, pelem i tallem les verdures.
2. Posem una mica d’oli en un pot (el just per evitar que les verdures s’aferrin) i hi tirem les verdures.
3. Després de passar una estona les verdures (uns 3 ó 4 minuts a foc mig), hi tirem aigua (
4. Al cap d’uns 4 ó 5 minuts més, hi tirem el pollastre
* El pollastre també es pot posar de bon principi amb les verdures. Hi donarà més gust però la carn quedarà més seca*
5. Bullir durants uns 15 minuts. De tant en tant (unes tres vegades), intentarem treure l’oli i la cosa blanca que deixa anar el pollastre.
6. Baixem el foc al mínim i hi tirem les peces de curri. Amb aigua calenta i una cullera, les desfem en un cullerot.
7. Ho deixem un parell o tres de minuts més a foc ben lent i ja estarà a punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada