Un dels millors amics dels solters japonesos independitzats són les salses preparades. N’hi ha més de dotze tipus i costen uns 150 ¥ (2 EUR aproximadament).
En el darrere dels paquets hi ha els ingredients i els passos a seguir. Si hi tirem el què diu, el plat ens costarà uns 500 ¥ i en menjaran dues o tres persones.
L’apartat de "salses rares" del súper de darrera casa.
Hi ha diverses marques (Cook&Do, Minamoto, 丸美屋, etc) i diferents tipus de salsa, però el procediment és molt semblant: Tallar les verdures i la carn, passar-les per la paella, i finalment afegir-hi la salsa. Des que comencem fins que acabem, no passaran més de 10 minuts.
Si en mengéssim cada dia les acabaríem avorrint, però són genials per aquells dies que volguem menjar ràpid i/o barat.
Començarem la saga cuinant
Col xinesa
はくさい
Temps aproximat
10-15 minuts
Ingredients (per a 2-3 persones)
1 Paquet de salsa Mabo Hakusai (マーボーはくさい)
1/6 Col xinesa
1/3 Pastanaga
*Avís: La quantitat no és la què diu als paquets sinó la què hi poso jo.
Passos
1. Posem a escalfar una cullerada d’oli en una paella.
2. Tallem la pastanaga fineta i la col en quadrats de 3x3 cm aproximadament.
3. Passem les verdures per la paella i quan estiguin fetes (entre 3 i 5 minuts) tirem la carn i remenem.
4. Al cap de dos minuts, baixem el foc i afegim la salsa. Remenem bé i ho deixem un parell de minuts més.
5. Ho retirem del foc i ho posem en un plat acompanyant fideus, arròs o el què ens vingui de gust.
Vídeo
2 comentaris:
I ara comences a fer els videos!!! Quina barra que tens!!!! Ara que ja he tornat!!!
Quina bona pinta que té!!!! Felicitats!!!
Combrego amb això del què conyo és ezto!!!!
Jajaja. Coi, millor tard que mai. Aixi ja tens excusa per tornar.
Publica un comentari a l'entrada