2010-02-06

Salses rares- capitol 1

Un dels millors amics dels solters japonesos independitzats són les salses preparades. N’hi ha més de dotze tipus i costen uns 150 ¥ (2 EUR aproximadament).

En el darrere dels paquets hi ha els ingredients i els passos a seguir. Si hi tirem el què diu, el plat ens costarà uns 500 ¥ i en menjaran dues o tres persones.


L’apartat de "salses rares" del súper de darrera casa.


Hi ha diverses marques (Cook&Do, Minamoto, 丸美屋, etc) i diferents tipus de salsa, però el procediment és molt semblant: Tallar les verdures i la carn, passar-les per la paella, i finalment afegir-hi la salsa. Des que comencem fins que acabem, no passaran més de 10 minuts.


Si en mengéssim cada dia les acabaríem avorrint, però són genials per aquells dies que volguem menjar ràpid i/o barat.


Començarem la saga cuinant


Col xinesa

はくさい


Temps aproximat

10-15 minuts


Ingredients (per a 2-3 persones)

1 Paquet de salsa Mabo Hakusai (マーボーはくさい)

1/6 Col xinesa

1/3 Pastanaga

250 g. de carn de porc

*Avís: La quantitat no és la què diu als paquets sinó la què hi poso jo.


Passos

1. Posem a escalfar una cullerada d’oli en una paella.

2. Tallem la pastanaga fineta i la col en quadrats de 3x3 cm aproximadament.

3. Passem les verdures per la paella i quan estiguin fetes (entre 3 i 5 minuts) tirem la carn i remenem.

4. Al cap de dos minuts, baixem el foc i afegim la salsa. Remenem bé i ho deixem un parell de minuts més.

5. Ho retirem del foc i ho posem en un plat acompanyant fideus, arròs o el què ens vingui de gust.


Vídeo

2 comentaris:

Roger Estruch ha dit...

I ara comences a fer els videos!!! Quina barra que tens!!!! Ara que ja he tornat!!!

Quina bona pinta que té!!!! Felicitats!!!

Combrego amb això del què conyo és ezto!!!!

Choldi-san ha dit...

Jajaja. Coi, millor tard que mai. Aixi ja tens excusa per tornar.