2010-02-09

Salses rares- capitol 2

Continuem amb les salses preparades…


Altra vegada, el plat ens costarà menys de 500 ¥ i tardarem 10-15 minuts a fer-lo. Si tardem més, és que tenim un problema molt greu.

Avui toca...


Tofu amb carn picada


Temps aproximat

5-10 minuts


Ingredients (per a 2-3 persones)

1 bloc de tofu (48 ¥)

140 g. de carn picada de porc (250 ¥)

1/4 ceba verda (35 ¥)

1 paquet de salsa Mabo Tofu 麻婆豆腐(168 ¥)

*Avís: La quantitat no és la què diu als paquets sinó la què hi poso jo.

**Les salses aquestes poden ser més o menys picants. Al darrere del paquet hi ha una escala de l’1 al 5. L'1 és dolç, el 3 pica una miqueta, i el 5 és només apte per koreans.


Passos

1. Fregim la carn a la paella.

2. Quan estigui feta, hi afegim la salsa. Remenem bé i deixem que faig xup-xup durant un parell de minuts.

3. Tallem el tofu en daus i l’afegim a la paella. Barregem una miqueta, però sense passar-nos o el tofu se'ns trencarà.

4. Trossegem la ceba verda i la tirem a la paella.

5. Al cap d’un minut ho retirem del foc.

6. Ho posem en un plat, ho acompanyem del què més ens vingui de gust i ens ho mengem.

7. Amb la panxa plena, fem el rotet de satisfacció d'haver-nos gastat poc i haver-nos fotut un plat ben digne.


Vídeo

2 comentaris:

Roger Estruch ha dit...

Jajajaja, segur que després d'aquesta recepta, per fi, vas estrenar el TOTO, no en vas sortir d'allà en vàries hores?? A que no vaig errat!!!! :)

Choldi-san ha dit...

Si m'hi vaig passar hores es unica i exclusivament perque el seient estava calento. Jajaja.
No tenia pas res a veure amb el plat. Coi, que estem parlant de tofu i carn picada no de cuina mexicana i del 'ring of fire' que et deixa quan vas al vater...