Aquesta no l’havia provat abans. La vaig comprar per fer-vos el vídeo i va resultar que estava bona i tot. Mil arigatos a totes.
Col
キャベツ
Temps aproximat
10-15 minuts
Ingredients (per a 2-3 persones)
1 Paquet de salsa Mabo Kyabetsu (麻婆キャベツ)
¼ Col grossa
Tires de carn de porc
2 Ous
Aigua 50 ml.
Passos
1. Tallar la col (de manera que faci de bon menjar amb els bastonets xinesos)
2. Posar 50 ml. d’aigua freda i la col en una paella a foc ràpid.
3. Al cap de tres o quatre minuts, posar les tires de porc sobre la col. Tornem a tapar.
4. Dos minuts més tard, el porc ja s’haurà cuit. Retirem la tapa, baixem el foc, afegim la salsa i remenem bé.
6. Remenem una mica i un minut més tard, retirem del foc.
Bon profit.
Vídeo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada