2010-02-10

Salses rares- capitol 3

Tercera entrega de 'Cuina amb salses rares'.


Aquesta no l’havia provat abans. La vaig comprar per fer-vos el vídeo i va resultar que estava bona i tot. Mil arigatos a totes.

Col

キャベツ


Temps aproximat

10-15 minuts


Ingredients (per a 2-3 persones)

1 Paquet de salsa Mabo Kyabetsu (麻婆キャベツ)

¼ Col grossa

Tires de carn de porc 150 g.

2 Ous

Aigua 50 ml.


Passos

1. Tallar la col (de manera que faci de bon menjar amb els bastonets xinesos)

2. Posar 50 ml. d’aigua freda i la col en una paella a foc ràpid.

3. Al cap de tres o quatre minuts, posar les tires de porc sobre la col. Tornem a tapar.

4. Dos minuts més tard, el porc ja s’haurà cuit. Retirem la tapa, baixem el foc, afegim la salsa i remenem bé.

5. Al cap d’un parell de minuts hi tirem els ous batuts.

6. Remenem una mica i un minut més tard, retirem del foc.

Bon profit.


Vídeo