Continuem amb la cuina fàcil de salses precuinades.
Avui toca
Gambes amb xili
Ingredients (per a 2 persones)
1/3 de ceba verda (20 ¥)
1 paquet de salsa CookDo (148 ¥)
Temps
10-15 minuts
Passos
1. Netegem i pelem les gambes, i els fem un tallet per l’esquena.
2. Trossegem la ceba verda.
4. Quan s’hagin fet, tirem la salsa i la ceba verda. Remenem bé i ho posem a foc mig.
5. Ho deixem un parell o tres de minuts i a la que faci xup-xup ho retirem del foc.
6. Ho acompanyem de pasta o arròs i ens mengem el plat de 500 ¥/2 pax ben a gust.
Vídeo
3 comentaris:
Aixì pica oi??? supaisi desu ka
ちょっとだけ。
キムチより全然すぱくなくて、おいしいですよ。
wakarimashita, :)
Publica un comentari a l'entrada