2010-02-23

Salses rares- capitol 4

Continuem amb la cuina fàcil de salses precuinades.

Avui toca

Gambes amb xili

Ingredients (per a 2 persones)

300 g. de gambes (300 ¥)

1/3 de ceba verda (20 ¥)

1 paquet de salsa CookDo (148 ¥) 


Temps

10-15 minuts


Passos

1. Netegem i pelem les gambes, i els fem un tallet per l’esquena.

2. Trossegem la ceba verda.

3. A foc lent, fregim les gambes en una paella amb dues cullerades d’oli.

4. Quan s’hagin fet, tirem la salsa i la ceba verda. Remenem bé i ho posem a foc mig.

5. Ho deixem un parell o tres de minuts i a la que faci xup-xup ho retirem del foc.

6. Ho acompanyem de pasta o arròs i ens mengem el plat de 500 ¥/2 pax ben a gust.


Vídeo

3 comentaris:

Roger Estruch ha dit...

Aixì pica oi??? supaisi desu ka

Choldi-san ha dit...

ちょっとだけ。
キムチより全然すぱくなくて、おいしいですよ。

Roger Estruch ha dit...

wakarimashita, :)