2010-02-27

Salses rares- capitol 5

Continuem amb la cuina de supervivència de salses precuinades. La d’avui l’utilitzarem per cuinar albergínies amb carn picada.


Nasu

茄子


Ingredients (com a plat únic per a 2 persones)

3 albergínies (200 ¥)

2 pebrots verds petits (50 ¥)

¼ pastanaga (15 ¥)

200 g. de carn picada (200 ¥)

1 paquet de CookDo 麻婆茄子 (150 ¥)

*Nota: Els ingredients són els mateixos però les quantitats són diferents a les què diu el paquet.


Temps aproximat

20 minuts


Passos

1. Tallem l’albergínia en tires fines.

2. Posem tres cullerades d’oli en una paella i hi fregim l’albergínia.

3. Mentre es va fent, tallem la pastanaga i els pebrots verds.

4. Quan faci un parell o tres minuts que haguem posat a fregir l’albergínia, afegim la pastanaga i el pebrot. Remenem de tant en tant i retirem del foc quan les verdures estiguin fetes (uns cinc minuts aproximadament).

5. En una paella apart, fregim la carn picada. Tirem la salsa, barregem bé i ho deixem un parell de minuts.

* Si no volem embrutir una altra paella, podem fer la carn juntament amb la verdura. Cap problema.

6. Tirem les verdures a la paella de la carn i la salsa. Remenem bé i deixem que es faci tot junt un momentet a foc lent.


Vídeo

3 comentaris:

Roger Estruch ha dit...

Tiuuuuuuu, que t'ho estàs currant molt!!!! Ja tens temops de sortir una miqueta de casa??? Jo crec que no!!!! :)))

No sé, potser et veig de choldiñano fent receptes de cuina japonesa a la tele i explicant acudits dolents. Thi veus?

Vagi bé la setmana!!! Ja tem al març!!!!!

Choldi-san ha dit...

Com vols que surti de casa si em tens tancat a casa fent i editant videos sense parar!
I lo pitjor de tot: sense veure un p%$# euro.
Si es que n'hi ha que tenen mes poca vergonya...

Roger Estruch ha dit...

Sempre et queda l'opció de fer d'estatueru recepteru japuneru a la Rambla per fer uns iuros!!!