2010-03-12

Nama Natsu

Molts em direu de tot però els què entrin dintre la categoria marranets o garrinets, estaran d’enhorabona. Sense més preàmbuls us presento

Nama Natsu

なま夏


Títol en anglès: Raw Summer


Director: Keisuke Yoshida

Actors: Yutaka Mishima, Sora Aoi

Duració: 56 min

Any: 2005


Sinopsi

Nama Natsu narra l’obsessió de Masuo, un home de trenta-i-tants anys bastant fracassat. El protagonista és un oficinista verge, lleig i gordet que encara viu a casa dels seus pares. Un dia al tren veu una noia de quinze anys i s’obsessiona amb ella. A partir d’aquell moment la seguirà a casa seva, li tirarà fotos i es convertirà en el seu acosador “passiu”. El paio penja les fotos a les parets de la seva habitació i s’estimula la virilitat mirant-les. Quan ja fa un temps que dura la rutina, decideix fer un pas i aproximar-se a la jove…


Que quedi clar que no dono suport a aquest tipus de persones, però en aquest món hi ha malalts mentals i sobre ells se’n fan pel·lícules. Aquesta és una d’elles.


Els més puretes podeu estar tranquils. No hi ha escenes de violacions ni res per l’estil. Nama Natsu és una producció de poc pressupost sobre què li passa (o li deu passar) pel cap a un acosador.

Una altra cosa que es pot veure a la cinta són un parell de fetitxes molt extesos entre els japonesos. El primer són els uniformes, en aquest cas, el de col·legiala. L’altre és l’obsessió malaltissa per la bellesa juvenil. A tothom li agraden les jovenetes, però una dona que sàpiga el què es fa, també té el seu encant, crec. A Japó, en canvi, se les considera iaies. A la què una dona perd la cara de nena, se li fot patada i se’n busca una de nova. Mireu els anuncis i veureu com totes les models encaixen en aquest cànon de dona jove, cara infantil. I és què el mascle japonès busca noies innocents i/o inexpertes. Vaja, que ho siguin o que ho aparentin. Segons alguns és perquè als homes els agrada exercir de protectors i sentir que estan protegint algú. Jo em pregunto si realment és això o és que en una societat tan tradicionalment masclista l’ego masculí no pot tolerar ser qüestionat o criticat per una dona.


Tràiler